Skip to main content

Marcali VSZSE - Siófok KC-Galerius Fürdő ifi 19-30 (11-17)

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2012. március 10. Szombat, 22:14

SPR_2649Ma kora délután a szokott időben kezdődött az ifi csapatunk mérkőzése a Siófok ellen. A mérkőzés előtt tudtuk, ellenfelünk a második a tabellán, nem számíthattunk könnyű mérkőzésre. Ráadásul az ifiben játszó serdülős lányok délelőtt már játszottak 2x25 percet. Szóval ez előjelek nem voltak a legjobbak. Kikaptunk, de ma egy sokkal jobb csapatot láttam a pályán mint az elmúlt héten!

Szántó Angéla nyilatkozata: Ma azt a játékot, azt a hozzáállást, azt a mentalitást láttam a csapattól – amit ebben az évben még egyszer sem - amit vártam tőlük. Azt gondolom nagyon nagyot javultunk, főleg a védekezésben, hozzáállásban, harcosságban. Az első félidőben már elmentek hat góllal. A második félidő közepére ezt hatgólos hátrányt sikerült ledolgoznunk egy gólra! Ebben a nagy harcban elfáradtunk... nagyon nagyot védekeztünk, és a támadásra már nem jutott lendület, nem jutott energia. A fáradság következménye volt a technikai hibák sorozata, amit az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált és értékesítette a lehetőséget. Nagyon gyors szélsőik voltak, akik pontos indításokat kaptak. 9 hétméterest ítéltek ellenünk, amiből nyolcat értékesítettek is , mi a kapott ötből csak hármat.

Azt mondtam a lányoknak, hogy az az a tűz, ez az a játék, amit várok tőlük, Most az is pozitívum volt, hogy míg korábban a második félidő elejére mintha az öltözőben maradtunk volna, ma viszont pontosan azt az időszakot „nyomtuk meg" nagyon jól és értük utol a Siófokot. Ebben a munkában viszont nagyon elfáradtunk. Az egész csapat dicséretet érdemel! Ez az eredmény ettől a fiatal kis csapattól nagyszerű, a bajnokság jelenlegi ezüstérmese ellen!

(a galéria kis képekre kattintva érhető el)

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb