Hírek Somogy megyéből

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2014. április 05. Szombat, 04:27

rendor

Körözött férfit és autórongálót fogtak a kaposvári rendőrök, egy vízirendőr pedig elsősegélyt nyújtott.


A kaposvári rendőrök 2014. április 3-án 15 óra 50 perckor Kaposvár belterületén egy helyi lakost ellenőriztek. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az 53 éves férfi ellen a Sárvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az egyenruhások Sz. Ferencet elfogták, a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A Kaposvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat szabálysértési eljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. április 3-án 12 óra 20 perc körüli időben egy kaposvári áruház parkolójába egy személygépjárművel érkező vásárlókhoz ment egy férfi, és pénzt kért tőlük. Miután a két sértett a kérésnek nem tett eleget, a férfi felháborodott, és az autójuk tetejét több helyen összekarcolta. A helyszínre érkező egyenruhások a sértettek által adott személyleírás alapján elfogták K. Sándor 50 éves siófoki lakost, majd őt a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították és – szabadlábon hagyása mellett – ellene szabálysértési eljárást indítottak.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság Balatonfüredi Rendőrőrsének vízirendőre 2014. április 3-án 15 óra 37 perckor észlelte, hogy Balatonfüred külterületén a főúttal párhuzamos kerékpárúton egy biciklis elesett, feje és arca véres volt. Az egyenruhás a szolgálati gépjárművében rendszeresített elsősegély doboz tartalmát felhasználva a férfi sérüléseit ellátta, majd mentőt hívott hozzá. A mentőszolgálat munkatársai a fiatalembert kórházba szállították.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb