Skip to main content

Az elmúlt 24 órában történt

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2014. december 22. Hétfő, 08:56

rendor

A Fonyódi Rendőrkapitányság Lengyeltóti Rendőrőrs csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. december 21-én 16 óra 15 perc körüli időben Lengyeltóti belterületén, az utcán előzetes szóváltást követően öt férfi tettleg bántalmazta egymást, amely a környéken tartózkodókban megbotránkozást, riadalmat keltett.

A rendőrök K. Zsolt 34 éves táskai, K. Csaba 41 éves, Ny. György 33 éves, Ny. István 34 éves öreglaki lakosokat, valamint egy 17 éves fiatalkorút elfogtak és előállítottak a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol - szabadlábon hagyásuk mellett – mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki.

Az egyenruhások 2014. december 21-én 9 óra 17 perckor Siófoki belterületén ellenőriztek egy járművezetőt és megállapították, hogy a gépkocsihoz kapcsolt utánfutón nem az ahhoz tartozó hatósági jelzés volt felszerelve. A férfit a rendőrök elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol kiderült, hogy hamis adatokkal igazolta magát. A nyomozók a 36 éves K. Gábor tamási lakost – szabadlábon hagyása mellett – egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb