Körözöttek a somogyi rendőrök hálójában

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2017. február 15. Szerda, 08:00

rendor

A körzeti megbízottak 2017. február 14-én 16 óra 35 perckor egy marcali ingatlannál igazoltattak egy 16 éves helyi lakost. Megállapították, hogy a fiú ellen a Marcali Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a fiatalkorút elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

A kaposvári rendőrök 2017. február 14-én 21 óra 49 perckor a Budai Nagy Antal utcában járőröztek, amikor egy gyanúsan viselkedő férfi a szolgálati autójukat meglátva futásnak eredt. A 19 éves szennai lakost még a helyszínen elfogták és megállapították, hogy ellene a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök B. Csabát előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

A somogyi rendőrök 2017. február 14-én két bírság meg nem fizetése miatt körözött személlyel szemben intézkedtek. A 19 éves H. Félixet Nagybajomban, a 34 éves T. Róbertet Siófokon fogták el. Az egyenruhások a nagybajomi és komáromi lakost a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb