Drónnal a közlekedők biztonságáért

Írta: SMRFK
Megjelent: 2021. április 23. Péntek, 02:51

capture 20210423 024709

Balatonbogláron végeztek ellenőrzést a somogyi rendőrök.

 

 

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2021. április 21-én Balatonbogláron ellenőrizték egy olyan kereszteződés forgalmát, ahol a közelmúltban több baleset is történt. Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, elsőbbségi szabályokat figyelmen kívül hagyó autósok forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőröknek az ellenőrzés egy órás időtartama alatt összesen hét esetben kellett intézkedni az elsőbbségi szabályok megszegése, illetve záróvonal átlépése miatt.

 

Sokan vitatják az ellenőrzések szükségességét, nekik ajánljuk a videó második felét, ahol a közelmúltban - a kereszteződésben - történt balesetek láthatóak.

 

 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek!

 

…hogy mindenki hazaérjen!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb