Három engedély nélküli vezetőt fogtak el a somogyi rendőrök

Írta: SMRFK
Megjelent: 2021. november 30. Kedd, 14:25

1 MG 3923

Kettejüket a rendőrök, a harmadikat egy villanyoszlop állította meg.

 

 

A körzeti megbízottak 2021. november 29-én, reggel Kadarkúton ellenőriztek egy kisbajomi autóst és megállapították, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a 26 éves férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

 

A nagybajomi rendőrök pedig este Mezőcsokonyában ellenőriztek egy bábonymegyeri autóvezetőt. A 23 éves nő szintén nem rendelkezett vezetői engedéllyel, így őt is előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

 

A siófoki körzeti megbízottak újfent az esti órákban egy anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Egy 44 éves helyi lakos személyautójával a város belterületén közlekedve letért az úttestről, a vízelvezető árokba hajtott, és egy villanyoszlopnak ütközött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, a férfi vezetői engedéllyel ráadásul soha nem is rendelkezett. Az egyenruhások a jármű vezetőjét előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

 

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy a hatályba lépett szigorítás alapján 2021. május 14-től már eltiltási határozat nélkül is őrizetbe kerülhetnek azok a járművezetők, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb