Skip to main content

A tulajdonos tudta nélkül folytattak prostitúciós tevékenységet az albérletben

Írta: Somogy Vármegyei Főügyészség
Megjelent: 2023. február 06. Hétfő, 09:05

ugyeszseg szekhaz

A Kaposvári Járási Ügyészség épület rendelkezésre bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat azzal a házaspárral szemben, akik üzleti célú szexuális tevékenységre használták bérelt lakásukat.

 

 

A vád szerint a férfi 2020 májusától bérelte a Kaposváron lévő társasházi ingatlant kifejezetten abból a célból, hogy ott felesége az egyik szobában szexuális szolgáltatást nyújtson klienseinek.

 

A vádlottak azonban további prostitúciós tevékenységet folytató személyeket is be akartak szervezni a bérlemény másik szobájába oly módon, hogy a főbérlő tudta és engedélye nélkül a nő olyan hirdetéseket adott fel, amelyek lényege szerint a szobát napi 10.000 forintért adná ki a jelentkezőknek.

 

A feleség hirdetései alapján így az ingatlan másik szobáját is (ki)használták, mivel ott rendszeresen pénzbeli ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a „bérlők”.

 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a házastársakkal szemben.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb