Skip to main content

Peches péntek

Írta: NAV
Megjelent: 2024. február 23. Péntek, 21:17

fotó L 2116

A rendőrség munkatársai értesítették a pénzügyőröket egy közúti baleset helyszínelésekor, mert a sérült autó csomagtartójában közel harminc kilogramm fogyasztási dohányt találtak.

 

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a balesetet szenvedett férfi lakásán később több mint négymillió forint értékű magyar zárjegy nélküli cigarettát is lefoglaltak.

Múlt hét pénteken egy férfi súlyos balesetet szenvedett Tolna vármegye egyik útszakaszán. A rendőrök a helyszínelés során több zsáknyi fogyasztási dohányt találtak a sérült járműben, ezért értesítették a pénzügyőröket. Az egyenruhások a férfi Baranya vármegyei lakását is átvizsgálták, ahol egyik családtagja nyitott ajtót. Az asszony azt mondta, hogy a lakásban nincs jövedéki termék, ő maga pedig nem lakik a házban, csak a vejének segít a takarításban. A járőrök a ház minden szegletét átvizsgálták; a kandalló belsejében, az ágyneműtartóban és a szekrényekben is ukrán, szerb, török, makedón zárjegyes cigarettát találtak, továbbá 7 kilogramm ismeretlen eredetű fogyasztási dohány is előkerült.

Az egyenruhások a több mint 4,5 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták. Jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb