Skip to main content

Fordított nap Balatonbogláron

Írta: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Megjelent: 2024. március 01. Péntek, 13:06

6 1407

Mátrix Projekt szerepcserével, most a nyolcadikos diákok oktatták a bűnmegelőzési szakembereket.

 

 

Mátrix Projekt szerepcserével, most a nyolcadikos diákok oktatták a bűnmegelőzési szakembereket.

A Boglári Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Fonyódi Rendőrkapitányság munkatársai február 29-én közösen szerveztek fordított bűnmegelőzési napot, ahol az iskola 8. osztályos diákjai léptek a főszerepbe, és tartottak interaktív előadásokat a prevenció szakemberei számára.

A rendhagyó program célja az volt, hogy a tanulók megismertessék azokat a közösségi felületek, valamint internetes platformokat, melyeket jelenleg használnak, és ezáltal betekintést engedjenek a mindennapjaikat körülvevő, személyes, online életterükbe.

7 938

A diákok feladatba kapták, hogy a gyakorta látogatott oldalak előnyei mellett a hátrányait és a veszélyeit is ismertessék. A jól sikerült prezentációkkal, frappáns videókkal mind a szakembereknek, mind pedig a tanáraiknak sok új, és hasznos információval szolgáltak. „NGL”: az internetes szleng-szótár kurzus is hiánypótló volt.

Az online térben elkövetett csalások megelőzésével kapcsolatban további hasznos információkat, aktualitásokat, tanácsokat a KiberPajzs oldalán talál.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb