Skip to main content

Ismét járható az M7-es autópálya somogyi szakasza

Írta: mti
Megjelent: 2024. április 01. Hétfő, 21:09

capture 20240401 210808

Kaposvár, 2024. április 1., hétfő (MTI) - Ismét járható az M7-es autópálya somogyi szakasza, ahol hétfőn késő délután nyolc gépjármű ütközött össze Balatonboglár térségében, ezért a sztráda Budapestre vezető szakaszát lezárták.

 

 

A baleset az autópálya 141-es kilométerénél történt. Óvári Timót, a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI megkeresésére elmondta, hogy a műszaki mentést a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók bevonásával végezték.

Az Útinform a honlapján azt írta: a 143-as jelű Lengyeltóti/Balatonboglár csomópontban a rendőrök leterelték a Budapest felé tartó forgalmat.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére közölte: a helyszínre több mentőegységet és két mentőhelikoptert is riasztottak, a mentősök végül két embert vittek könnyebb sérülésekkel mentőautóval kórházba.

A police.hu-n olvasható esti tájékoztatás szerint az útszakaszon a rendőrök a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére korlátozták, a járműforgalom most már zavartalan.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb