Skip to main content

Somogyban maradt az ország legerősebb tűzoltójának vándorkupája

Írta: BM OKF
Megjelent: 2024. június 22. Szombat, 12:57

6676a4d9e7eab5.64324464

A férfiak között a I. korcsoportban Ifj. Bodó László, a „KÖTÉL” Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület versenyzője bizonyult a legjobbnak, Vidák Balázs tűzoltó alezredes (Barcs HTP) a 11. legjobb időeredménnyel zárta a versenyt.

 

 

A II. korcsoport legjobbja Kiss János, a Bolhási Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tűzoltója lett. A 30 év alatti nőknél Tikász Ernesztina, a „KÖTÉL” Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület indulója hódította el az elsőbbséget, második helyezést Török Eszter, szintén a KÖTÉL Egyesület versenyzője szerezte meg, negyedik helyen végzett Szőke Hanna, a Bolhás ÖTE indulója pedig.

Az abszolút kategória magyar győztese pedig Ifj. Bodó László, a „KÖTÉL” Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület tagja lett, ő egy éven át őrizheti a legerősebb tűzoltónak járó vándorkupát.

Az indulók között a második legjobb időeredménnyel zárta a 2024. évi megmérettetést Kiss János (Bolhás ÖTE). A legjobban teljesítő női csapat pedig a somogyi alakulat lett: Tikász Ernesztina, Török Eszter és Szőke Hanna.

 

Fotó: Szőke Péter, BM OKF

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb