Skip to main content

Karácsony Kéthelyen ...

Írta: Peti Gréta
Megjelent: 2013. december 23. Hétfő, 16:24

P1020055

Nagy Karácsonyi Ünnepségünkön az idei évben is községünk közösségei léptek színpadra, és szívből jövő előadásaikkal ajándékozták meg az egybegyűlteket.

Elsőként Németh József Atya Ünnepekhez fűződő gondolatait osztotta meg velünk, majd Sipos Balázs polgármester Úr mondta el Karácsonyi köszöntőjét. Kéthelyi Asszonykórus karácsonyi énekeivel kezdődött az ünnepi műsor, folytatásként Karácsony az erőben című mesejátékot adták elő a kéthelyi nagycsoportos óvódások. Kéthelyi Értelmi Fogyatékosok Kórusa versekkel és énekkel egyaránt kívánt áldott, békés ünnepeket. Műsor zárásaként a kéthelyi általános iskola 4. osztályosainak Kis Hótündérke című karácsonyi műsorát láthattuk. Érzésekkel, értékekkel telített estét tölthettünk el közösen. Köszönet érte minden résztvevőnek, felkészítőnek és segítőnek. Meghitt és Szeretetben teljes Ünnepeket Kívánunk mindenkinek.

{besps}2013a/2013-12-23-16-17-43{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb