Skip to main content

Ax fergeteg Party

Írta: Molnár Balázs
Megjelent: 2014. január 07. Kedd, 04:14

IMG 3322

Ezúton szeretném megköszönni a sok-sok támogatást és segítséget a szilveszteri fergeteg party szervezésében és lebonyolításában. A termek díszítését Orbán Andreának, Mihálkovics Lillának, Miklós Alexandrának,Miklós Bálintnak, Dudás Virágnak, Marton Ildikónak és Molnár Andreának. A termek berendezését Bódis Máténak, Nikula Zsoltnak és a padokat a balatonújlaki önkormányzatnak. A tüzijáték lebonyolítását Lengyel Lászlónak.

Az Ax borászat minden dolgozójának az áldozatos munkát, és hogy ilyen kevés létszámmal, energiájukkal nem spórolva, együtt tettek azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

Köszönöm Vágó Zoltánnak, hogy a rendezvény népszerűsítésében segített.

Külön szeretném megköszönni Erős Nikolettának és Nikula Andrásnak a szervezésben, tombola gyűjtésben, jegyértékesítésben nyújtott rengeteg segítséget. Nélkülük nem tudtuk volna megtartani az óév- búcsúztató fergeteges bulinkat.

Bízom benne, hogy a következő általam szervezett rendezvény is ilyen népszerű lesz. Ígérem, hogy a most felmerült apróbb hibákra legközelebb jobban odafigyelek, hogy még jobban érezzük magunkat.

Jómagam és az Ax Borászati Kft. nevében köszönöm a rengeteg kedves vendég részvételét, és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Molnár Balázs

(X)

{besps}2014/2014-01-07-04-08-24{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb