Ismételten találkoztunk a babákkal és anyukákkal …

Írta: Halbrucker Vilmosné
Megjelent: 2014. június 12. Csütörtök, 19:50

DSC 0536

Balatonmáriafürdőn ebben az évben ismételten összejött a Baba-mama csapat apraja- nagyja. Az anyukák már hosszú ideje nagy szervezésben voltak a találkozó létrehozásában! Molnárné Márkó Melinda és Schvarczkopf Ágnes édesanyák hívták a csapat tagjait, szervezték a programokat.

Jelenlétükkel megtiszteltek meghívott vendégeink: a három település polgármestere, háziorvosaink, gyermekorvosunk, a Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Intézetének szakemberei, a Balatonmáriafürdői Közösségi Ház vezetője, akik egész évben segítik, támogatják a szolgálat zavartalan működését. A rendezvényre 70 édesanya kapott személyes meghívást.

Megnyitásként Balatonmáriafürdő Község Önkormányzatának polgármestere, Galácz György köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényen, előadás keretében hívtuk fel a figyelmet az anyatejes táplálás fontosságára, valamint a védőoltások szerepére. Ezután a jelenlevőket a Bohóc játékos műsorral szórakoztatta, majd kötetlen beszélgetés, szerény vendéglátás keretében tölthettünk egy vidám délutánt együtt.

A gyermekzsivaj és az egészséges boldog gyermekeink látványa mindenkinek mosolyt csalt az arcára. Vidámság, játék, kacagás, az együttlét öröme kicsit megtörte a hétköznapok monotonítását, méltóképpen megünnepelve az anyatejes táplálás világnapját. Fontos időt szánni a kapcsolatok ápolására, egymásra való odafigyelésre, a család és a környezet összetartó erejére. Külön öröm számomra hogy ezen eseményeken velünk Ünnepelnek a testvérek, apukák, nagyszülők és a munkánkat segítők, akiket ezúton is szeretettel köszöntök.

Halbrucker Vilmosné
védőnő

{besps}2014/2014-06-12-19-44-08{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2014/2014-06-12-19-44-28{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon

{besps}2014/2014-06-12-19-44-45{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb