Skip to main content

Vörs- Családi délután……..

Írta: Farkas Ildikó
Megjelent: 2014. július 21. Hétfő, 13:08

P1120510

Vörs mindig is messze földön híres volt összefogásáról, összetartozásáról, legyen az bármilyen munka, ami a település fejlődését, „virágzását" szolgálja. Legyen az kulturális rendezvény vagy egy olyan szórakoztató családi délután, mint amilyenre tegnap gyűltünk össze Vörs gyönyörű, százéves fái alatt.

A mai rohanó ( internetes) világban elhalványodni látszanak az emberi kapcsolatok, csupán csak rajtunk múlik, hogy összejövetelekkel, programokkal életben tudjuk-e tartani közösségünket!?

Vörs ismét bebizonyította, hogy az itt élő emberek, igenis tesznek azért, hogy jól érezzék magukat saját környezetükben! Köszönet jár mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a rendezvény sikeréhez! Külön köszönet: Kardosné Sipőcz Eszternek és Simon Dávidnak, akik az oroszlánrészét vállalták a rendezésnek! Az Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr egyesületnek, akik szállították a sörpadokat, illetve biztosították a rendet!

Külön dicséret illeti, azt a 4 néptáncos fiatalt, akik Druskócziné Császár Edit segítségével, csodálatos táncos produkcióval nyitották meg a rendezvényt. Majd ezt követte a gyermekaszfalt rajz verseny, ahol a legkisebbek is nagyon ügyesen rajzoltak, hiszen a kézilabda pálya gyönyörű alkotásokkal volt díszítve.

Több mint 10 bográcsban, tárcsában készültek a mennyei ételek, igazi gasztronómiai felvonulás volt! A zsűrinek, amelyet Tóth Dénes vezetett igazán nehéz dolga volt a döntéssel, hiszen minden csapat remeket alkotott. Végül 3 kategóriában osztottak díjakat.

MR.& MRS. vetélkedőnk nagy sikert aratott, mind a 8 benevezett páros, mind a közönség részéről. A szórakoztatás mellett bizony időnként komoly teljesítményt kellet nyújtani a versenyzőknek, de mind a 16 résztvevő derekasan állta a sarat a 10 fordulós megmérettetésen.

Volt: lufifújás, sörivó verseny, kwíz, palacsinta evés, szívószállal málnaszörp ivás, nóta, lánycipelés, és persze a tánctudásukat több fordulóban is meg kellet mutatniuk a versenyzőknek.

Nagy küzdelmek árán, de végül a Simon Adél- Papp Zoltán páros került ki győztesen, akiknek ezúton is gratulálunk.
A játékot 10 tagú stáb segítette, a zsűrinek komoly fejtörést okozott a döntések meghozatala, köszönjük kitartó munkájukat!!

Hamar elrepült a délután, este DJ Dávid retro discojában mulathatott tovább a társaság.

A képeket végignézve, amelyet Gombócz Ferdinándnak köszönhetünk, láthatjuk, hogy egy remek hangulatú, felszabadult, igazán közösséget összehozó, felejthetetlen délutánban lehetett részünk!!

{besps}2014a/2014-07-21-12-52-13{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2014a/2014-07-21-12-52-30{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon

{besps}2014a/2014-07-21-13-04-29{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2014a/2014-07-21-13-04-42{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb