Skip to main content

Idősek Napja Balatonberényben ...

Írta: balatonbereny.hu
Megjelent: 2014. december 01. Hétfő, 04:35

DSCF6079

Községünk hagományaihoz híven idén is vacsorával és műsorral várta az önkormányzat, a Vöröskereszt helyi csoportja, a Balatonberényért Egyesület, a Balatonberényi Nyugdíjas Egyesület , a Csicsergő Óvoda, a Művelődési Ház és a Balatonberény az Idősekért és a Gyermekekért Alapítvány településünk 65 évnél idősebb lakóit.


A rendezvény Horváth László polgármester köszöntőjével vette kezdetét, majd a Balatonberény az Idősekért és Gyermekekért Alapítvány képviselője ált a mikrofonhoz, végül pedig Kovács Nándorné, a Vöröskereszt helyi csoportjának tagja köszönte meg az est támogatóinak a felajánlásokat.

Viszti Laura verssel, a berényi ovisok dalos-táncos műsorral ragadtadták tapsra a Művelődési Házat zsúfolásig megtöltő időseket. A Csiribiri Diákszínjátszókör egy kedves falusi jelenettel, míg a nyugdíjas egyesület kórusa az alkalomhoz illő dalokkal kedveskedett a hálás közönségnek.

A harmonikazenével kísért vacsorát követően a tombolahúzás zárta a remek hangulatú estet, s természetesen idén sem távozott senki nyeremény nélkül.

Az eseményen készült képeinket a galériában tkinthetik meg!

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb