Skip to main content

A pedagógusokat ünnepeltük

Írta: Kisgyura Brigitta
Megjelent: 2015. június 05. Péntek, 20:03
Június első vasárnapja a pedagógusok ünnepe. Azokat ünnepeljük, aktudásukat, szellemüket, odaadásukat, szeretetüket adják a felnövekvő nemzedékeknek, a gyerekeknek. A mi közösségünk is ezt teszi minden évben, a Balaton partján, jó hangulatban, finom ebéd elfogyasztása mellett.
A mostani ünnepet megkoronázta, hogy kedves kolléganőnk, Domjánné Veres Éva a tegnapi városi ünnepségen az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított, Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át, nyugállományba vonulása alkalmából. A kedves köszöntésből az intézmény valamennyi dolgozója kivette a részét, egy szál virág, egy kis apróság, és máris mosoly van az arcokon, némi könnyel vegyítve.
 
A nap további része könnyed beszélgetésekkel, a sportolási lehetőségek kihasználásával, nagyon jó hangulatban telt el. Mindenkinek jól esett az utolsó hét izgalmai, a tanévzáró és a szóbeli érettségik előtt.
 
Fotó: Csernalovics László
 
{besps}2015/2015-06-05-19-59-11{/besps}
 
Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.
Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb