Skip to main content

Elindult a 2022-es balatoni területi horgászjegyek értékesítése

Írta: hirbalaton.hu
Megjelent: 2022. január 07. Péntek, 01:19

watermarkedMintajegy

Változatlan jegyárak mellett személyesen és online is megvásárolhatóak a 2022-es balatoni területi jegyek – közölte honlapján a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

 

 

A 2021. évre kiadott állami horgászjegyek és éves balatoni területi jegyek egyaránt érvényesek 2022. január 31-ig. Így a 2021-es állami jegyekkel még lehetőség van időszaki balatoni jegyeket (24, 72 órás, heti és 10 napos) váltani január 31-ig. 2022-es balatoni éves területi jegy csak abban az esetben váltható, ha a horgász már rendelkezik 2022. évi állami horgászjeggyel.

 

Online területi jegy vásárlás a www.horgaszjegy.hu oldalon érhető el! Az értékesítési helyek megtalálhatók a térképes adatbázisban.

 

A horgászat nagy népszerűségnek örvend a Balaton partján. A horgászlétszám a halászat 2013. évi leállítását követően dinamikus emelkedést mutatott, majd három éve a növekedés üteme lelassult, végül az elmúlt két évben gyakorlatilag stagnált, de visszaesésre nem számítunk.

 

– ezt már Nagy Gábor a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. horgászati ágazatvezetője mondta el a HelloVidéknek. Hozzátette, hogy tavaly több mint 84.000 db horgászjegyet adtak el, az év végi jegyforgalmuk minimális csökkenést eredményezett a 2020. évhez képest

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb