Skip to main content

Alapítványi bál Szőcsényben

Írta: Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola
Megjelent: 2024. március 02. Szombat, 20:11

DSC 3186

Iskolánkban a tavasz kezdetét nemcsak a természetben bekövetkező változások jelzik.

 

 

Egy rövid kihagyás után újra bállal kezdtük a márciust, amely több mint húsz éve azért jött létre, hogy megköszönjük partnereinknek a támogatásukat, együttműködésüket, iskolánkba vetett hitüket.

Tóth Krisztina igazgató asszony köszöntőjében is ezeket a gondolatokat hívta elő, s hozzátette a legfontosabb célunkat, tanulóink támogatását. A rendezvény az Erdészeti Szakoktatásért Közalapítvány égisze alatt jött létre, amely arra hivatott, hogy a szociális alapon rászoruló, ill. kimagasló tanulmányi eredményt elért tanulókat támogassa.

Iskolánk ebédlője adott otthont az alapítványi bálnak, amelyet ízlésesen, a megnyitó tánchoz illeszkedő módon öltöztette fel sok-sok mosoly kíséretében a kollégák lelkes csapata.

A fények, az uralkodó színek, a sok-sok vendég, a várakozás, igazi báli légkört teremtett. Igazgató asszony köszöntője után, a nyitótánccal kezdődött az esemény.

Az idén a zöld és a fekete szín uralkodott a dekoráción, csakúgy, mint az „Ír-Tójók” táncán, hiszen az ír dallamokra szinte repültek a lábak. Az ötletgazda, a tánc koreográfusa Lukács Andrea volt, aki hihetetlen módon inspirált minket, kollégákat, hogy meg tudjuk csinálni! Ez a titok: mosoly, öröm, belefektetett idő, munka, egymás segítése, izgalom, olykor botladozás, de kitartás, sok-sok nevetés, s így nem marad el a siker.

A hálás közönség tapssal köszönte meg a fergetegesre sikerült műsort. Ez megalapozta a vidám alaphangulatát a bálnak.

A finom vacsorát intézményünk dolgozói készítették el, és mondhatom, senki sem maradt éhesen!

Éjfélkor a már szokásos tombolahúzás következett, ahol sok-sok nyeremény talált gazdára. Mindenki izgalommal figyelte, hogy melyik szelvény lesz az igazán nyerő. Az értékes nyeremények között gazdára talált két, kétszemélyes, kétéjszakás pihenésre feljogosító ajándékutalvány Balatonfüreden és Hévízen, egy kerékpár, 5 köbméter vegyes tűzifa, motorfűrész, magasnyomású mosó, hasító fejsze, de számtalan ajándékcsomag, utalvány, ital, tárgynyeremény, virág, torta talált gazdára.

Mindenkinek gratulálunk, aki nyert. Akinek pedig most nem sikerült, őket megkérjük, hogy tiszteljenek meg minket jövőre is, és biztosan szerencsésebbek lesznek!

Iskolánk vezetése, tanulói, oktatói és dolgozói köszönik a felajánlásokat, támogatásokat! Akik nélkül az alapítványi bál nem valósult volna meg, és céljainkhoz egy kicsit közelebb kerülhettünk, a támogatók sora! Köszönjük!

Írta: Mózes Brigitta

Fotó: Baticz Dominik (iskolánk 13.A osztályos tanulója)

cats0946

  

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb