Skip to main content

IBCC: 300 csapat horgássza körbe a Balatont, elrajtolt a bojlis horgászverseny

Írta: hirbalaton.hu
Megjelent: 2024. április 21. Vasárnap, 21:45

327324385 690666646089145 3449598029690045261 n

Ma délben kezdetét vette a jubileumi, 10. International Balaton Carp Cup (IBCC). A behúzós, bojlis horgászverseny egy héten át, jövő vasárnap 08:00-ig tart.

 

 

A résztvevő 300 csapat az egész Balatont körbe horgássza, azonban a helyi horgászok elől nem zárják le a partszakaszokat! – adta hírül a szervező Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

Tegnap (04.20-án) a Club Tihany Wimbledon termében zajlott le a jubileumi eseményhez méltó, színvonalas megnyitó ceremónia, melyen felszólalt Nyitrai Zsolt, miniszterelnöki főtanácsadó, dr. Szűcs Lajos, a MOHOSZ elnöke, továbbá a szervezőség képviseletében Andrejszky Zoltán és Csörgő Tamás, illetve Társaságunk részéről Nagy Gábor horgászati ágazatvezető is. Az ünnepséget egy látványos új programelem színesítette: a hagyományos zászlós felvonulás után légibemutatót tartott Bessenyei Péter műrepülő világbajnok pilóta a tihanyi partok előtt.

A balatoni horgászok számára fontos hír, hogy a rendezvény miatt nem zárják le a horgászható partszakaszokat, a versenyző csapatok mellé idén is be szabad ülni horgászni. Erről bővebben videós helyszíni tudósításában ITT számolt be a halgazdálkodási társaság.

A versennyel kapcsolatos hírekért érdemes követni az IBCC hivatalos honlapját, valamint közösségi oldalát, ahol minden nap végén olvasható beszámoló, folyamatosan követhetőek az eredmények illetve utóbbi felületen élő műsorral is jelentkeznek a szervezők minden este 20:00-tól. A napi beszámolókat a halgazdálkodási társaság is megosztja majd a facebook oldalán, ahol a rendkívüli fogásokról soron kívüli beszámolókat ígérnek.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb