Skip to main content

7 helyszín, 7 fesztivál a szabadság fővárosában, Babodon!

Írta: Sajtóközlemény
Megjelent: 2024. június 14. Péntek, 20:21

collage2017

Dübörög a 38. Babod Offroad Fesztivál, az idei évben pedig újdonságokkal is készültünk a fanatikus babodjáróknak, a családoknak és a nézőknek egyaránt!

 

Egy teljesen új pálya megépítésével kedveztük a side-by-side-ok, a quadok és a száguldás szerelemeseinek, ez lett a Speed-Park Polaris Aréna, ahol több versenyt is rendezünk. Természetesen a siratófalakkal együtt a Katlan idén is a legnépszerűbb helyszínek egyike, ahogyan a dagonya és az erdő is.

A fesztiválon minden eddiginél jobban szigorúbb biztonsági szabályok vannak, hiszen a Babod egyre népszerűbb a családosok között is. Nekik egyébként több programmal is készültünk, a legkisebbeket két óriás légvár várja, de vannak modellautók, quadoktatás és élményautózás is.

Babod népe sem szeretne lemaradni a labdarúgó Európa-Bajnokságról, nálunk óriáskivetítőn is lehet nézni Szoboszlai Dominikék szereplését.

Több százan dolgoztak és dolgoznak most is egész évben azért, hogy a hozzánk érkezők minél jobban, minél szabadabban érezzék magukat! Aki szeretné megtapasztalni az igazi babodélményt, annak itt a helye szombaton!

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb