Skip to main content

Módosul a közlekedési rend a következő két hétvégén

Írta: DDKK. Zrt.
Megjelent: 2019. augusztus 08. Csütörtök, 04:05

nagykepDDKK

Az augusztus 10-i munkanap áthelyezés és augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalomra tekintettel a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.

 

 

Augusztus 9-én, pénteken a tanítási szünetes, hét utolsó munkanapja szerint, míg 10-én, szombaton a munkanap áthelyezés figyelembevételével, a tanítási szünetes munkanapnak megfelelő menetrend alapján közlekednek a járatok. Augusztus 11-én, vasárnap a munkaszüneti napok menetrendje lesz érvényben. Augusztus 16-án, pénteken a tanítási szünetes, hét utolsó munkanapjára, majd 17-én, szombaton a tanítási szünetes szabadnapra, illetve 18-án, vasárnap a tanítási szünetes munkaszüneti napra érvényes rendben indulnak a járatok. Augusztus 19-én, hétfőn a tanítási szünetes szabadnapnak, 20-án kedden pedig a tanítási szünetes munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek az autóbuszok.

 

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a Volánbusz és a busztársaságok arra kérik utasaikat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a társaságok honlapján. Az utasok száma várhatóan megnövekszik, ezért érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, egyes társaságoknál online is megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható például a VOLÁNBUSZ, a DAKK és az ÉNYKK járatain.

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb