Skip to main content

Marcali Dumaszínház Kovács András Péterrel

Írta: Háromi-Horváth Krisztina -MMK
Megjelent: 2020. szeptember 02. Szerda, 16:32

aprobetus reszek kovacs andras peter onallo estje elozenekar szabo balazs mate 474 279 152832

A Dumaszínház és a Marcali Művelődési Központ szervezésében 2020. szeptember 22-én 19 órakor kezdődik Kovács András Péter áprilisban elmaradt önálló estje "Apróbetűs részek" címmel.

 

 

A korábban megvásárolt, áprilisi dátumos jegyek természetesen felhasználhatóak. Jegyeket váltani továbbra is lehet személyesen, a Kulturális Korzóban vagy az előadás előtt a helyszínen, illetve online a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon. Jegyár: 3900,- Ft, valamint online lehetőség van plusz maszkjegyet is vásárolni (300,- Ft) a jegy mellé (ebben az esetben az egyszer használatos maszkot a helyszínen lehet átvenni).

 

Amennyiben az új időpontig ismét szigorúbb járványügyi intézkedések lépnének életbe, akkor újfent másik időpontot egyeztetünk, melyről a közönséget időben tájékoztatjuk.

 

Addig is megkérjük a kedves érdeklődő közönséget, hogy a Dumaszínház jelen helyzetre vonatkozó színházlátogatási szabályait olvassák el az alábbi linken:
https://dumaszinhaz.hu/blog/2020/08/31/milyen-feltetelekkel-latogathatok-szeptembertol-az-eloadasaink/

 

További részletekről érdeklődni lehet a 85/510-448 és 85/510-503 telefonszámokon.

 

Bízunk abban, hogy szeptember 22-én találkozhatunk és újra egy önfeledt, vidám stand-up este élményeivel gazdagodhatunk!

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb