Skip to main content

Óvatos nyitásra készül a Csiky Gergely Színház

Írta: Sajtóközlemény
Megjelent: 2021. április 30. Péntek, 14:37

Épület forrás Csiky Gergely Színház

Az előrehaladott átoltottságból fakadóan, és a kormánynak az ország fokozatos újraindítását célzó intézkedéseire figyelemmel, a kaposvári teátrum óvatos nyitásra készül.

 

 

2021. májusában hét előadás látható majd a Csiky Gergely Színházban – amelyek időpontjairól hamarosan hírt adnak online felületeiken –, június 1-én pedig szélesre tárják a kapukat a közönség előtt, és megkezdik az elmaradt előadások pótlását.

 

Dr. Fülöp Péter portré 02 forrás Csiky Gergely SzínházEzzel kapcsolatban Dr. Fülöp Péter, a színház igazgatója elmondta: tudatosan ügyelnek arra, hogy a nézők és a társulat várva várt találkozásai a legnagyobb biztonságban történjenek meg.

 

Ennek érdekében az előadások csak védettségi igazolvány birtokában látogathatók, a bejáratnál testhőmérséklet ellenőrzést végeznek, a nézőtér első sorát a biztonságos távolságtartás miatt szabadon hagyják. Rendszeresen szellőztetnek, és ugyan nem kötelező, de minden nézőnek kifejezetten ajánlják az orrot és a szájat egyaránt eltakaró maszk viselését.

 

A direktor hozzáfűzte: minden munkatársuk, aki a közönségforgalmi tereken szolgálatot teljesít és kapcsolatba kerül a nézőkkel, megkapta a koronavírus elleni oltást. A mai napon a társulat átoltottsága közel 70 %-os.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb