Skip to main content

A londoni West End egy sikerdarabját viszi a Balatonra a Centrál Színház

Írta: mti
Megjelent: 2023. július 21. Péntek, 09:45

222 central szinhaz

Veszprém, 2023. július 21., péntek (MTI) - A budapesti Centrál Színház idei sikerdarabját, a 2:22-t láthatja a közösség hétfőtől több mint másfél héten át esténként a Szigliget Várudvarban.

 

 

A szervezők MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint Danny Robins eredetileg a londoni West Enden bemutatott, fordulatokban és érzelmekben bővelkedő műve Martinovics Dorina, Lengyel Tamás, Ágoston Katalin és Mészáros András főszereplésével, Puskás Tamás rendezésében lesz látható.

article cover image 283

A 46 éves, standupos múlttal rendelkező, elismert angol szerző misztikus thrillere a tavalyi év szenzációja volt Londonban. A darab a jelenünk problémáiról beszél, a szeretet nélkülözhetetlenségéről szól - idézték a közleményben az előadás rendezőjét, Puskás Tamást.

 

A darabot Puskás Samu és Puskás Dávid fordította, jelmeztervező Matis Edit, a díszlettervező Bagossy Levente. Az előadás zenéjét Puskás Dávid szerezte, a fényterv Friedrich Gergely munkája.

 

Az előadások július 24. és augusztus 4. között - július 29. kivételével - minden este 21 órakor kezdődnek a Szigliget Várudvarban - áll a közleményben.

 

Képek: Centrál Színház

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb