Skip to main content

Holle anyó decemberben havat csinál Marcaliban

Írta: MMSZK
Megjelent: 2023. október 21. Szombat, 00:07

h stáb 525

A kaposvári Roxínház társulata 2023. december 09-én hozza Marcaliba a családi musical-t, melyet a Művelődési Házban adnak elő 15 órai kezdettel.

 

 

A Holle anyó egy igazi klasszikus mese, ahol a jó elnyeri jutalmát, a rossz pedig a büntetését, és a mese végére a rossz is megjavul. A történet alapját a szorgalmas lány és az elkényeztetett mostohatestvér ellentéte képviseli, mellettük azonban új szereplők is színre lépnek: két csetlő-botló béreslegény, akik igazán mókás kalanddá teszik a történetet a gyerekek számára. Megjelenik a mesében egy szerelmi szál is, amellyel leginkább a fiatalok tudnak azonosulni.

DSC 0044

A felnőttek pedig elgondolkodhatnak azon, hogy mi a jobb: mindenért másokat hibáztatni, vagy inkább Holle anyó bölcsességével látni a világot.

Holle anyó

A modern látványvilág mellett a lendületes zene és koreográfia is különlegessé teszi a Roxínházas Holle anyót. A családi zenés darabot Belinszki Zoltán, Gulyás Levente és Varga Viktor álmodta színpadra a mai kor elvárásainak megfelelően. Az előadás 5 éves kortól ajánlott, hossza kb. 90 perc.

DSC 0186

A jegyek hamarosan megválthatók a Marcali Kulturális Korzóban (Múzeum köz 2.) - csak készpénzes jegyvásárlás lehetséges!

Holle 13

Érdeklődni, illetve regisztrálni lehet a 85/510-448-as számon. Felnőtt jegy: 4500,- Ft; Gyerekjegy (14 éves korig): 3000,- Ft.

A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

holle anyo plakat jan

Holle szerep 2022

holle szinopszis

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb