Skip to main content

STRAND Fesztivál 2024: itt a részletes program!

Írta: Sajtóközlemény
Megjelent: 2024. március 19. Kedd, 12:32

strand fesztival 2024

Pár napja a Chase & Status, Elderbrook és Alok igazolt Zamárdi Szabadstrandjára, most pedig egy egész sor hazai név érkezik. Ivan & The Parazol, Margaret Island, Necc Party, Platon Karataev, Pogány Induló és Wellhello - velük bővül a MOL Nagyon Balaton kiemelt eseménye, a STRAND Fesztivál.

 

 

Ráadásul a mai naptól már elérhető a honlapon a program részletes napi bontása is. A teljes line-upban még itt-ott találunk üres helyeket, például két headlinerünket is csak később jelenthetjük be, de az már régóta tudott, hogy a STRAND az egyetlen balatoni fesztivál, ahol Azahriah is színpadra lép.

Lássuk az új neveket, ABC sorrendben!

unnamed

A korábban bejelentett nevek mellé érkezik az Ivan & The Parazol, akik a STRAND utolsó napján, 24-én nyitják a nagyszínpad programját. A rock and roll fenegyerekei sosem okoznak csalódást, Zamárdiban is garantált a tombolás.

A fellépők között ott lesz a Margaret Island is. Az idén tízéves zenekar tavasszal új stúdióalbummal jelentkezik, melynek dalait, és természetesen a legnagyobb slágereket Zamárdiban is meghallgathatják a rajongók, hiszen augusztus 23-án Lábas Vikiék is fellépnek majd a Balaton partján. Az aznap esti buli pedig a Necc Party-val lesz teljes, akik hajnali 1-től kifulladásig táncoltatják majd a fesztiválozó közönséget.

A rockzene picit pszichedelikusabb vonalát kedvelők is örülhetnek, hiszen a szombati napon, vagyis 24-én a Platon Karataevvel repülhettek majd el a balatoni éjszakába. Balla Gergő és zenekara új koncertprogrammal készül az idei évben, aminek gerincét a hamarosan megjelenő új lemezük dalai adják majd.

A line-uphoz csatlakozik Pogány Induló is, aki sikert sikerre halmoz, idén márciusban már tízezer ember előtt lépett fel Budapesten, ráadásul mindezt úgy, hogy még csak 18 éves. A hazai hiphop egyik legújabb és legizgalmasabb rappere a STRAND első napján megmutatja, mivel is érdemelte ki, hogy 2024-ben szinte mindenki róla beszél.

Akárcsak a Margaret Island, a Wellhello is idén ünnepli tizedik születésnapját. Fluor és Diaz párosát jól ismerik a STRANDolók, hiszen a zenekar már himnuszt is írt a fesztiválnak; a többi nagy kedvenc mellett, a pénteki napon biztosan nagyot fog szólni a ’Balatoni nyár’ című daluk is.

Mindez persze csak töredéke a STRAND fesztivál idei programjának, amely részletes napi bontása már elérhető a weboldalunkon. A korábban bejelentett nevek között ott van Krúbi, Azahriah, Majka, Beton.Hofi, a Valmar, Dzsúdló, Rúzsa Magdi és persze még sokan mások.

A nemzetközi vonal is erősnek ígérkezik. 22-én érkezik a drum and bass műfaj egyik legmeghatározóbb párosa, a brit Chase & Status, 23-án az underground elektronikus zene legizgalmasabb arca, a szintén brit dalszerző, producer Elderbrook, 24-én pedig a brazil house DJ, Alok.

A koncertek mellett még sok-sok program vár bejelentésre a következő hetekben-hónapokban. A tavalyi évhez hasonlóan a fesztivált idén is meghatározza a cirkusz világa, mind látványban, mind programok terén, vagyis igazi cirkuszi kavalkádra lehet számítani augusztus 22. és 24. között Zamárdiban, a csodás Balaton parton. Csapj le a jegyedre még ma!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb