Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M7-esen Budapest felé

Írta: mti
Megjelent: 2022. július 03. Vasárnap, 14:34

utinform meta

Budapest, 2022. július 3., vasárnap (MTI) - Meghalt egy nő abban a balesetben, amely az M7-es autópályán történt Lepsénynél Budapest felé vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség és az Útinform. A baleset miatt több úton is araszol a forgalom a főváros felé.

 

 

Az Útinform a honlapján azt írta: a baleset a balatonfüredi csomópont után történt, a 84-es kilométernél. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ezért a forgalmat bizonytalan ideig megállították, több kilométeres torlódás alakult ki.

 

A rendőrség tájékoztatása szerint egy autós Lepsénynél, a 84-es kilométernél átszakította a szalagkorlátot és áttért az ellentétes oldalra. A jármű utasa, egy nő a helyszínen meghalt.

 

Az Útinform friss tájékoztatása szerint az M7-es autópályán a 84-es kilométernél a főváros felé a járművek egy sávon araszolva megindultak.

 

Budapest irányába a rendőrök a 90-es kilométernél Balatonvilágosnál a 7-es főútra terelik a járműveket, visszatérni a pályára a 80-as jelű Polgárdi csomópontnál lehet. A kiterelés mögött is óriási, öt-hat kilométeres a torlódás.

 

A 98-as Siófok-Sóstó csomópontnál is sokan hajtanak le a pályáról a 7-es főútra, ez az oka annak, hogy ott is több kilométeres az araszoló kocsisor a főváros irányába.

 

A 7-es főúton Lepsény térségében is megtorpan a kocsisor, ott is torlódásra kell készülni.

 

Továbbá a 71-es főúton, Balatonakarattya és Lepsény között is óriási a forgalom. Ott szakaszos torlódásra kell számítani - közölte az Útinform.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb