Maroshévízen járt az U9-es csapat

Írta: Bresztovszkyné Horváth Gabriella
Megjelent: 2013. július 24. Szerda, 20:45

Toplita 466Maroshévíz Önkormányzata 2013.07.19. és 07.22. között rendezte meg a "Maroshévíz - Város napok" c. programsorozatát, melynek keretében első alkalommal került lebonyolításra a "Maroshévíz - Város napok - Ifjúsági Labdarúgó Kupa". A szervezők meghívásukkal tisztelték meg a marcali U9-es korosztály csapatát, így mélyítve a kiváló testvérvárosi kapcsolatokat. A gyerekek, bár fiatalabbak és a hosszú úttól meglehetősen fáradtak voltak, kiválóan helytálltak és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a nagyon népes és erős mezőnyben. Külön köszönet illeti Marcali város delegációját, élén Sütő László Polgármester Úrral, akik sűrű teendőik ellenére minden meccsen szorítottak a fiúkért.

Természetesen a focin kívül a gyerekek megismerték a város nevezetességeit és még strandolásra is jutott idő. A kiváló ellátás mellett a helyi városvezetés apró figyelmességekkel is kedveskedett a kis focistáknak, így mindannyian felejthetetlen élményekkel gazdagodva térhettek haza. Az itthon aggódó anyukák végtelenül hálásak Klotz Krisztiánnak, aki a 4 nap alatt az edzői teendők ellátása mellett maximálisan odafigyelt a srácokra.

Reméljük, ezzel a meghívással egy hosszú hagyomány indult útjára, és máskor is résztvevői lehetünk ennek a roppant színvonalas tornának.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb