Skip to main content

Megkezdte a felkészülést az U18 (U16) is …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. augusztus 01. Csütörtök, 14:16

 DSC4012Alaposan átrendezte a labdarúgó szövetség vezérkara a korosztályokat. A felnőtt csapat mögött az U21, majd az U18 következik, a cél egyértelmű minél több játékosnak lehetőséget adni a játékra. A felnőtt keretben kevesebbet játszóknak – ha korban még megfelelnek - több játéklehetőség. Azzal hogy megemelték az ifi - nevezzük inkább junior - korosztályt a fiatalabbak is előrébb léptek. Az elmúlt szezonban ezüstérmes U16 –os csapatunk is feljebb lépett és ebben a szezonban az U18 –as korosztályban szerepel. Ma délelőtt a Kozma Andor utcai sporttelepen kerestem meg a fiúkat és edzőjüket ifj. Kiss Lajost.

Elmondta, hogy ebben a szezonban a korábbi csapata fog szerepelni, és lehetőség szerint kap segítséget a junioroktól. A Bozsó Feritől a 96 –ban születettek még visszajátszhatnak az U18 –as korosztályba.

Ma kevesebben voltak az edzésen, mert a fiúk közül többen dolgoztak, nyári diákmunkán. Közülük többen délután a Felnőtt – junior közös edzésén vesznek részt.

Ma van a szövetségben a sorsolás és az időpont egyeztetés, valószínűleg szombat délelőttönként lesznek a mérkőzések. Amikor már ismerjük az ellenfeleinket és a menetrendet újra megkeresem a csapatot, és majd egy kis esélylatolgatásra kérem a mestert.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb