Kézilabda tabellák …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. november 04. Hétfő, 05:08

kezilabdaDöntetlennel zárta a nyolcadik fordulót a Marcali VSZSE női kézilabda csapata. Sajnos most ennyire futotta a csapatunknak. Ne keseregjünk ... készüljünk a hétvégére. Szomszédvári csata lesz november 9 –én szombaton délután négykor Nagyatádon. A Rinyamenti KC - Marcali VSZSE mérkőzés mindig is egy presztízsmérkőzés volt. Vendéglátónknak nem megy a játék, a bajnokságban jelenleg az utolsó helyen vannak, biztosan nagyon ránk készülnek! 

felnott 20131105

A juniorok kikaptak a bajnokságban második helyen álló Szentendrétől a nyolcadik fordulóban. A vereségünk ellenére az ötödik helyen zárjuk a fordulót, köszönhetően a nagyszerű szezonkezdetnek. Öt győztes mérkőzést három vereség követett. Kikaptunk a jelenlegi első és második helyezettől, és a Haladástól. Mind-e közben példátlan sérülés hullám sújtotta csapatunkat. Jelentem :-)))) kezdünk lábadozni! Remélem a hétvégére újabb játékosaink lesznek bevethetőek! A junioroknak is a Nagyatád következik, az ő mérkőzésük kezdődik most később este hatkor Nagyatádon, szombaton a Városi Sportcsarnokban. A vendéglátóink jelenleg a nyolcadikak a bajnokságban.

Junior 20131105

Sajnos a serdülő tovább „bukdácsol" ... nem megy a csapatnak. Legutóbb Lentiben kaptunk ki. Nem sok idő marad készülni ... szerdán Kozármislenybe utaznak a lányok ... kéne egy bravúr nagyon!!!! Hajrá csajok!!!

serdulo 20131105

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb