Skip to main content

VI. Korcsoportos Leány Kézilabda Diákolimpia Megyei Bajnokság … győzött a csapatunk.

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. november 07. Csütörtök, 13:53

Megkezdődött a Somogy megyei középiskolás korú kézilabdások Diákolimpiai mérkőzés sorozata. Sorozat, mert a következő napokban egymást követik a tornák. Ma a legidősebb (1994-1995-1996-ban születettek) VI. korcsoportos lányok kezdtek Balatonbogláron.

SPR 0342

Hat csapat nevezett az idei tanévi Diákolimpiára: a Berzsenyi Dániel Gimnázium Marcali, a Perczel Mór Gimnázium Siófok, az Ady Endre Gimnázium Nagyatád, a Mathiász János Mezőgazdasági Szakképző Iskola Mathiász János Mezőgazdasági Szakképző Iskola Balatonboglár, a Somogyi TISZK Krúdy Gyula Szakképző Iskola Siófok, és a Mátyás Király Gimnázium Fonyód.

Balatonbogláron a Mathiász János Mezőgazdasági Szakképző Iskola (Nemzeti Kézilabda Akadémia) csapata volt Marcali Berzsenyi Gimnázium (Marcali VSZSE) csapatának a házigazdája, és 19:26 arányban vereséget szenvedett. A további mérkőzéseket nem vártam meg - elnézést – nem tudom az eredményeket. A Fonyódon tanuló és a Balaton KC –ban kézilabdázó lányokról készítettem néhány képet az egy külön galériába feltettem. A Siófokkal játszottak és kikaptak.

Sorra kerülnek majd a többiek is, mert kedden már Nagyatádon folytatódnak a második fordulóban a mérkőzések. Akkor majd két meccset játszunk mi is. A Nagyatád és a Fonyód ellen. Lesz Marcaliban is egy forduló november 18 –án.

Sorozatot említettem, mert nem csak a VI. korcsoportban, hanem a saját korosztályuknak megfelelő V. korcsoportban is mérkőznek majd a lányaink még ebben a hónapban.

A mérkőzésről is írnák néhány sort.... Hazafelé a kocsiban gondolkoztam, hogy van-e értelme mert a véleményem szubjektív, de talán elhiszik nekem nem az elfogultság diktálja a „morgásomat" ... A mérkőzésen ma is azt tapasztaltam, hogy nagyon keményen - véleményem szerint durván - játsszák a kézilabdát a NKA lányai. Azzal semmi bajom, ha szemtől szembe valaki kemény, és határozott. Amit a beállós kap, az velejár ...- én nem kérnék belőle -, de hátulról a levegőbe lökni, nyakra menni az nem sportszerű ... a bírónak nem észrevenni ... hiba! Csoda, hogy sérülés nélkül megúsztuk ezt a mai napot ...

Boglár-Marcali meccs képei:

{besps}2013/2013-11-07-13-40-37{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2013/2013-11-07-13-40-59{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon

Fonyód-Siófok képei:

{besps}2013/2013-11-07-13-47-10{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb