Skip to main content

Övvizsgák Marcaliban …

Írta: Nagy Róbert
Megjelent: 2014. április 20. Vasárnap, 15:33

h26

Mozgalmas hét van az MVSZSE Küzdősport Szakosztály mögött! Az International Kobudo Federation (Nemzetközi Kobudo Szövetség) április 14-től 18-ig Balatonmáriafürdőn tartotta meg a tavaszi edzőtáborát. A marcali ju-jitsu dojo (edzőterem) abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a szervezet legrangosabb övvizsgáit – a mesterek vizsgáit – a mi termünkben, Marcaliban rendezték meg.

Hétfőtől csütörtökig a délelőtti órákban Kaiso Vlado Schmidt 10. danos nagymester és Nidai Soke Günter Painter 8. danos mester vizsgáztatták a szövetség alacsonyabb rangú mestereit. Finnországból, Németországból, Ausztriából és még sorolhatnám az országokat, ahonnan a mesterek érkeztek a vizsgákra.

Sikeres mestervizsgát tettek:

Elisabeth Andriska 1. Dan Jujutsu
Timo Leikola 1. Dan Kobudo 1. Dan Bojutsu
Mario Stegbauer 3. Dan Bojutsu
Michael Brandner 3. Dan Jujutsu
Martin Mischitz 3. Dan Kobudo 3. Dan Bojutsu
Daniel Kersche 3. Dan Jujutsu
Michael Vesely 3. Dan Bojutsu
Kari Lehtonen 3. Dan Kobudo 3. Dan Bojutsu

Ugyanebben az időszakban látogatta meg edzőtermünket Kovács Gábor mester, aki a Global Grappling versenyek főbírója és a G4 Liga elnökségi tagja. Látogatásának hangsúlyt ad, hogy hamarosan két versenybírója lesz a marcali szakosztálynak Lisztes Károly és Izsák Bálint személyében.

A szerda esti edzés a keszthelyi kyokushin karate klub harcosaival közösen zajlott. Forgách Tamás vezetésével heti rendszerességgel érkeznek karatekák Keszthelyről. Egyesületeink közötti kapcsolat hatékonynak és gyümölcsözőnek bizonyul.

A csütörtöki edzésünket Sensei Sáfár József és Baranyi Nándor tisztelte meg jelenlétével. Vendégeink a Kelemen ryu hatvani dojojának harcművészei.

Az iskolai tavaszi szünet alkalmat adott arra is, hogy az általános iskoláskorú gyerekek minden délután az edzőtermünkben gyakorolhassanak az április 26-án megrendezésre kerülő II. Veszprém Grappling Bajnokságra.

A szombat délutáni küzdő-edzést egy kiváló bogrács-party követte. Amíg a versenyzőink a tatamin gyakoroltak, addig a szülők egy finom csülökpörköltet készítettek! Köszönet érte!

MVSZSE Küzdősport Szakosztály

{besps}2014/2014-04-20-15-29-36{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb