Skip to main content

Edzőmeccs a NEKA –val …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2014. augusztus 27. Szerda, 21:18

DSC 2062

Háromszor 20 percet játszott egymással a Marcali VSZSE, és a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapata ma este Marcaliban, a Sportcsarnokban. Csak az első harmadban tudtam ott lenni a képek akkor készültek. Eredmény: 11:18 – 23:28 – 34:36

Sári Árpád értékelése:

Nagyon rosszul kezdtünk, és aminek nagyon örülök a csapat felállt, összeszedte magát fejben, és utána már játszottuk a játékainkat támadásban, és védekezésben. Védekezést váltottunk, megnyitottuk a falat, és ezzel, sokkal jobb lett a védekezésünk, mi is tudtunk pár könnyű gólt dobni, feljöttünk és onnantól kezdve megint meccsben voltunk.

Egy nagyon hasznos, nagyon értékes mérkőzést játszottunk. Egy igazi gyors, lerohanós kézilabdát tudtunk játszani. Hozzáteszem egy kivalló csapat ellen.

A hétvégén volt egy kétnapos torna, ma egy edzőmérkőzés holnap egy edző mérkőzés nem sok ez egy kicsit?

A nagyatádi torna és ez a két mérkőzés már eleve le lett kötve, ezen én nem akartam változtatni. Ezzel nincs semmi probléma, mert a felkészülésbe belefér. Ezeket a mérkőzéseket úgy fogjuk fel, mint egy futó edzést, vagy egy kétkapus edzést.

Annyi a hátrány, hogy nem tudjuk egyelőre finomítani a játékunkat. A junioroknak a megmaradt felnőtt játékosokkal kell összecsiszolódnia. Ezen a mai mérkőzésen is kiütköztek ezek a problémák, de van még két és fél hetünk, és orvosolni fogjuk, össze fog állni a játék.

Most még nem az eredmény a fontos, hanem az, hogy összetudjam „fésülni" a csapatot, hogy majd tisztességgel helyt tudjunk állni a bajnokságban.

Köszönöm!

{besps}2014a/2014-08-27-21-08-26{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2014a/2014-08-27-21-08-45{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb