Sajnos kikaptunk a Nagyatádtól ..

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2014. szeptember 10. Szerda, 19:45

SPR 3271

Az OSB mai fordulójában az örök rivális Nagyatáddal játszottunk itthon a Sportcsarnokban. Félidőben még vezettek a lányok12-8 arányban de sajnos fordítottak a vendégeink és 16-20 arányban győztek.


Szántó Angéla nyilatkozata:

A vasárnapi mérkőzés után csak egy edzésünk volt ahol készülni tudtunk a Nagyatád ellen. Ezen az edzésen átbeszéltük a mérkőzést, és ma az első félidőben betartották a megbeszélteket. Harcosan, keményen védekeztek és eredményesen fejeztük be a támadásainkat.

Valami történt a szünetben - még nem tudom, hogy mi - visszamentünk a második félidőre és már nem voltunk olyan harcosak. Pontatlanok voltak a befejezéseink.

Igazából ott fordított a Nagyatád amikor a második félidő elején 15 percig nem tudtunk gólt dobni. Kihagytuk a 7 métereseket fontos szituációkban. Amikor elkezdett ránk jönni a Nagyatád, akkor megriadtunk és nem tudtunk megújulni. Amikor kiegyenlített, majd átvette a vezetést mi nem tudtunk fordítani. Ekkorra már összeállt a védekezésünk, de támadásban továbbra is eredménytelenek voltunk.

A második félidőben sokkal többet hibáztunk, mint az elsőben és ennek köszönhető a vereség.
A csapatnak az első félidei teljesítményével mindenképen elégedett vagyok, az első félidőért dicséretet érdemelnek. Azon fogun dolgozni, hogy a dicséret ne csak az elsőfélidőre vonatkozzon, hanem azonos szinten mind a két félidőre.

Idegenbe utazunk legközelebb Kozármislenyben, itthon legközelebb a Tolnával játszunk

{besps}2014a/2014-09-10-19-27-34{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2014a/2014-09-10-19-27-52{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb