Skip to main content

Kosárlabda eredmények ...

Írta: Magyar Viktor
Megjelent: 2014. október 13. Hétfő, 04:06

kosarlabdashirek

Siófokon játszottuk a bajnokság első mérkőzését. Sajnos 5 meghatározó hiányzó is volt a csapatból sérülés és munkahelyi elfoglaltság miatt ami erősen korlátozta a lehetőségeinket.

Ennek ellenére egy szoros jó meccset tudtunk játszani amíg csere nélkül bírtuk erővel. Az utolsó öt percben kiütközött a fáradtság és rossz döntéseket hoztunk ezért kikaptunk. Készülünk a szombati hazai bemutatkozásunkra a Pécs csapata ellen melyre minden kedves kosárlabda és csapatsport kedvelőt szeretettel várunk 18.00 órai kezdettel a Városi Sportcsarnokba ahol a belépés ingyenes lesz és a szünetben dobóversenyt is szervezünk majd.

Siófoki Kosársuli-Marcali VSZSE 84:67 (16:23, 28:18,16:15,24:11)
Bauer 6, Kiss 19/3 , Koma 7, Becze 22/6, Murvai 13 cs:Szecsődi -, Balogh -
edző : Magyar Viktor


U11

Ma játszottuk a bajnokság 1.fordulóját Kaposváron. Először a Kaposvár B csapatával mérkőztünk akiktől nagy különbségű vereséget szenvedtünk. Ők előrébb tartanak nálunk technikailag és taktikailag valamint fiatalabbak is voltunk így nézve reális eredmény született. A második mérkőzésen a velünk azonos képességű Dombóvár b csapata ellen sikerült nagy különbséggel nyernünk. Itt már több lehetőségünk volt kosárszerzésre amivel élni tudtak a fiúk akik közül sokuknak ez volt az első kosárlabda meccse.

Marcali Szürkefarkasok B-Kaposvári Delfinek B 25:65
Dombóvári KS B- Marcali Szürkefarkasok B 24:49


 

Kenguru Kupa

Írta: Bőle László

A mini korosztály "A" csapata is megkezdte szereplését a Kenguru Kupában. Ma délelőtt Kaposváron léptünk pályára. Bár a lámpaláz miatt most még többen is tudásuk alatt teljesítettek, de néhány jó egyéni teljesítménynek köszönhetően mindkét mérkőzésen nagy különbségű győzelmet arattunk.

Eredmények:
Marcali Szürke Farkasok "A"- Gyakorlós Törpék Kaposvár 74:35
Marcali Szürke Farkasok "A"- Tamási Dámocskák 103:23

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb