Skip to main content

A bronzéremért játszanak a focistáink vasárnap …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2015. június 06. Szombat, 05:21

A  Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő KSK lesz a Marcali VFC ellenfele a Somogy megyei Labdarúgó Bajnokság I. osztályának utolsó fordulójában. 

 

A felnőtt csapatunk egy ponttal előzi meg a negyedik helyezett Csurgót (50-51) és kilenc ponttal van elmaradva a Balatonkeresztúrtól (51-60). Győznünk kell vasárnap ahhoz, hogy a dobogón végezzen csapatunk. A Csurgó könnyebb ellenféllel mérkőzik, a 11. helyezett Karáddal.  Természetesen ők is győzni szeretnének. Nekünk csak a 3 pont a jó, mert ha döntetlent játszunk akkor lehet, lecsúszunk a dobogóról. Jöjjenek minél többen szurkolni a csapatunknak! kell a bíztatás! Nagyon nehéz mérkőzés vár a fiúkra! Vasárnap 17 órakor a Sport utcában lesz a mérkőzés.

 

Az U21 –es csapatunk a negyedik helyen várja a záró fordulót, egy ponttal elmaradva a Fonyód mögött. A vendégeink az 5. helyen állnak négy ponttal lemaradva (56-52) tehát nem érhetnek be minket. A Fonyód is otthon játszik a Boglár ellen. Meglátjuk … Mindenesetre győznünk kell! A meccs 15 órakor kezdődik a Sport utcában! Jöjjenek minél többen! Hajrá VFC!  

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb