Skip to main content

Szombaton Győrben kezdődik a kézilabda bajnokság a Marcalinak

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2015. szeptember 07. Hétfő, 19:46

DSC 2845

A NB I/B női felnőtt kézilabda bajnokság nyugati csoportjának a 2015/2016 bajnoki szezon első fordulója szeptember 12 –én lesz. A Marcali VSZSE a Győri VKLSE csapatával kezd idegenben.

 

A csapat új edzővel Dr. Woth Péterrel és a régi kerettel kezdi el a bajnokságot. Érkező most nincs a csapathoz, Kovács Judit és Pék Petra nem vállalta az új szezont. A Marcali kézilabda szerelmesei tudják és értékelik az áldozat vállalásukat, hogy tavasszal igyekeztek segíteni a kiesés szálén egyensúlyozó csapatunknak. Juci hosszabb, Petra rövidebb ideig, de mind ketten több szezont hagytak ki és Kiss László hívására jöttek és segítettek a nehéz helyzetben lévő VSZSE -nek! Nagyon köszönjük most is!

 

Tanai Berni, befejezte az aktív pályafutását. Döntésében minden bizonnyal közrejátszott, hogy felelős beosztásba került a Marcali GAMESZ egyik vezetőjeként. Hamarosan egy búcsú interjút olvashatnak a Marcali Portálon, a marcali kézilabda sport egyik meghatározó játékosáról.

 

Horváth Zsanett a Hévíz csapatába igazolt, köszönöm Zsani amit eddig tettél a Marcali kézilabdáért!

 

Számítunk még Balogh Beára és testvérére, Balogh Piroskára, aki életet adott második leányának, Virágnak! Reméljük, tavasszal már számíthatunk játékára.

 

Vannak tervben igazolások, de ezek még tárgyalás alatt vannak.

 

Az első hazai mérkőzésünk szeptember 19 –én szombaton a Fradi ellen lesz! Az elmúlt évhez hasonlóan az első mérkőzés lesz a felnőtt csapaté (15ó) és a második (17ó) a junior csapaté. Jöjjenek majd és szurkoljanak a lányoknak!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb