Marcali Város Szabadidő Sportegyesület - Győri Audi ETO KC II. NB I/B női felnőtt 28-43 (11-20)

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2015. október 24. Szombat, 20:40

DSC 9762

Amikor a cikkemet írom, már ismerem a junior mérkőzés eredményét, ezért vagyok könnyebb helyzetben, mint a nyilatkozó edző Dr. Woth Péter.

 

De a meccs végén nagyon el voltam keseredve. Ha ez számít, de hát nehezen tudnék „felülemelkedni” a szurkoló státuszából, és el sem hinnék nekem, hogy hidegfejjel tudnák írni a mérkőzésről. Ezért inkább a kérdésemet, a véleményemet is beidézem, amit elmondtam Péternek.

 

Nem vártam győzelmet, ettől függetlenül, azt gondolom túl nagy arányú vereséget szenvedtünk. Egyet értesz velem? Talán a vereség az súlyosabb volt a vártnál.

 

"Igazából nekem ez a bajom, hogy a lányok közül is sokan így jöttek el a meccsre, hogy nem várnak győzelmet. És ez magával hozta az eredményt. Én szégyellem magam. Sem hozzáállásban sem fegyelmezettségben nem azt csinálta a csapat, ami szerintem a kézilabdapályára való, és amit én elvárok a csapatomtól és magamtól."

 

Góllövőink: Hanusz Boglárka 8, Szecsődi Laura 7, Balogh Bea 4, Dombóvári Dóra 3, Bárczi Kata 2, Szabó Eszter 2, Pamuki Alexa 1, Mezőfi Brigitta 1.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb