Skip to main content

Bajnoki forduló – Balatonszemes – U11

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2015. november 15. Vasárnap, 19:07

DSC 7374

A kézilabda Gyermekbajnokságában szerepelő Marcali VSZSE U11 –es leány csapata Gergely Lívia vezetésével újabb győzelmeket aratott ma Balatonszemesen, a Nagykanizsa és a Pécs csapatai ellen. Gratulálok!

 

Gergely Lívia értékelése:

 

A mai napra a cél az volt, hogy a lehető legtöbb pontot haza hozzuk a két meccsről és hogy mindenki szerezzen sikerélményt magának játék közben. Az első kitételem maximálisan teljesült, a második kevésbé. Vannak hiányosságaink támadásban és védekezésben is egyaránt, amiket edzéseken újra és újra elő kell venni.

 

Orsinak gratulálok a 7 méteresek hárításához. Panna mezőnyjátékosként állt be a kapuba, hogy Orsi pihenni is tudjon, nagy öröm hogy a második meccsen egyetlen gólt sem engedett be a kapuba. Luca és Bori nagyot védekezett, Száva és Nóri először játszott zavaróként és Ők is nagyon ügyesek voltak. Támadásban sokszor megszeppentünk, idő kellett mire belejöttünk a játékba. Születtek egyéni megoldások és páros-, hármas kapcsolatokból is szép találatok. Mindenkinek gratulálok a mai teljesítményéhez.

 

Marcali VSZSE - Izzo SE 29-18

 

Góllövők: K. Száva 3, P. Fruzsina 1, H. Kinga 3, Cs. Luca 8, Cs. Panna 5, P. Zorka 3, B. Bori 6.

 

PSN ZRT - Marcali VSZSE 11-26

 

Góllövők: K. Száva 2, P. Fruzsina 2, H. Kinga 3, H. Nikoletta 1, G. Réka 2, Cs. Luca 6, Cs. Panna 5, P. Zorka 1, B. Bori 4.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb