Skip to main content

Bronzérmes lett a Marcali VFC U16 –os csapata

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2016. június 05. Vasárnap, 15:52

DSCN3840525

Ma volt a Somogy Megyei Labdarúgó Bajnokság U16 korosztályának a bajnoki döntője Balatonkeresztúron. Harmadik lett a csapatunk egy fordulatos tornán. A Nagyatáddal kezdtünk és sajnos 11 –es rúgásokkal ők jutottak a döntőbe.

 

A 40 perces mérkőzés 3. percében kaptunk egy gólt, és attól kezdve folyamatosan támadtunk, rúgtunk kapufát volt több nagy helyzetünk, de csak a legvégén jöttünk vissza a meccsbe. Egyenlítettünk, de a tizenegyesrúgásoknál hibáztunk, maradt a bronz meccs.

 

A Kaposvölgye volt az ellenfél a harmadik helyért, és megint csak a döntetlent követő tizenegyes párbaj hozta meg a végeredményt. Ez alkalommal a javunkra! Gratulálok!

 

Én magam nem értek a focihoz, de az nyilvánvaló volt a számomra a mérkőzéseket látva, hogy ezekkel az ellenfelekkel kellett volna játszanunk a bajnokságban. Akkor sokkal hasznosabban telt volna a szezon … mert hát sajnos sok esetben csak a bosszankodás maradt a távolmaradó, vagy létszámhiányos csapatok elleni mérkőzéseken.

 

El kéne felejtenie a Somogy Megyei Szövetségnek a 4 csoportos U16 bajnokságot. Hiába „hazudják be” a csapatokat, játékosokat … sok helyen … nincs annyi csapat, és játékos a megyében!

 

Bajnok lett a Siófok, második a Nagyatád, harmadik a Marcali, negyedik a Kaposvölgye.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb