Győzelem az utolsó felkészülési mérkőzésen

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2017. február 07. Kedd, 19:56

P1110259

Ma este az NBI –es Siófok KC (serdülő-ifi) csapata volt a vendége a Marcali VSzSE női kézilabda csapatának. Megint csak hiányosan álltunk ki, hiányzott a Szecsődi Laura, aki kisebb sérüléssel inkább pihent ma, a Mezőfi Brigi, aki viszont a szezonban már nem játszhat a térdszalag szakadás miatt. A Gaál Milla sajnos agyrázkódással otthon fekszik. Jobbulást kívánok!

 

Többhetes kihagyást követően a Horváth Mirella is játszott ma, és a Dudás Meme is egyre jobban formába lendül, a Borbély Lili jól és motiváltan játszott, kilábalt a sérüléséből, Kata a régi formában van, és a Dodó sérülése is talán rendben van. Ez volt a „kórházi” jelentés ...

 

Ez van, ennyien vagyunk, a serdülőből feljátszók is hiányoztak ma mert Mohácson volt bajnoki mérkőzésük. Akik viszont ma a pályára léphettek azok jól teljesítettek. Marcali VSzSE – Siófok KC: 35-31 (15-15). A Siófok egy fiatal csapattal jött. Gyors, agresszív játékot mutatott be, bizony alaposan megizzasztották a csapatunkat.

 

Én azt gondolom, dicséretes az eredményünk. Következik szombaton itthon, a Szombathelyi KKA a tavaszi szezon első bajnoki fordulójában. Hajrá VSzSE!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb