Skip to main content

Két vereség Siófokon

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2019. április 15. Hétfő, 04:33

P1330060

Tegnap Siófokon járt a Marcali VSzSE és sajnos vereséget szenvedett a vendéglátóktól. A vendéglátók az ifiben és a felnőttben is a tabellán előttünk állnak, mondhatjuk papírforma győzelem született. Csapataink megőrizték a vereség ellenére a bajnokságban a 7. helyet. Következik 20.-án szombaton az utolsó hazai meccsünk a Tamási ellen.

 

Az ifi mérkőzés jegyzőkönyve:

cats041401

Szántó Angéla: Nehéz bármit is mondani a mai mérkőzésről, ugyanis a nagy különbségű vereség ellenére nem volt olyan katasztrofális a helyzet. A Siófok a támadásban elkövetett hibáinkat gyors indítás gólokkal büntette, így alakult ki a végeredmény. 26 gólt lőttünk, ami idegenben, a 3. helyezett otthonában, jó teljesítménynek számít.

 

Zsófi játéka mind támadásban (9 gól), mind védekezésben kiemelkedő volt. Góllövésben jeleskedett még Zsóka (7 gól) és Kinga (5 gól), aki egyik gólját úgy szerezte, hogy a saját kilencesünkről eldobott labdát az üres kapuba juttatta. Szeli jól védett, s emellett kiemelem Száva labdaszerzéseit, amikből rendre gólt tudtunk lőni.

 

Azt gondolom, hogy túlságosan tiszteltük az ellenfelünket, s a mai napon nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, amit az utóbbi hetekben.

 

A felnőtt mérkőzés jegyzőkönyve:

 

cats041402

Szíva-Balogh Piroska: Szinte az egész mérkőzésen vezettünk, de sajnos az utolsó 10 percben kimaradtak a helyzeteink. A hazai csapatnak a végjátékban pedig minden sikerült. Jön a Tamási szombaton, győznünk kell!

 

Képek: Kerner Krisztina

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb