Skip to main content

Szuper játékkal egy győzelem egy vereséggel zárta a bajnokságot u11es kosárlabda csapatunk

Írta: Magyar Viktor
Megjelent: 2021. május 09. Vasárnap, 11:51

DSC 4363

A záró 8. fordulóban a Fűzfői AK és a DKKA Ördögök csapatait fogadtuk hazai pályán.

 

 

Elsőként azzal a Fűzfővel játszottunk akikkel 1:1 re állt az eddigi mérlegünk. Ellenfelünk jó játékerőt képviselt ezúttal is, magához ragadta a vezetést. Végig szoros meccsen többször is sikerült felzárkóznunk köszönhetően Tüttő Zsombor, Magyar Kinga páros eredményes játékának. Az utolsó negyedre maradt a döntés melyben Sandrik Péter húzta a csapatot ponterős játékával de az ellenfél jobb helyzetkihasználásával megérdemelten nyert.

 

A DKKA Ördögök ellen érződött, hogy elfáradtunk az első meccsben de a kitartásunknak köszönhetően meg tudtuk valósítani az edzéseken tanultakat. Több játékosunk is eredményes tudott lenni ami győzelmet ért.

 

A 2020/2021 es rendhagyó bajnokságot a székesfehérvári régió 19 csapatából az előkelő 8. helyen zártuk. Gratulálok a gyerekeknek az elért eredményhez, az egyéni fejlődéshez és köszönöm a szülők aktív háttérmunkáját, együttműködését.

 

A csapat tagjai: Bogdán Ruben Adrián, Sandrik Péter, Móri Csaba, Obál Zente, Tüttő Zsombor, Magyar Kinga, Horváth Benedek Tamás, Szován Filip, Guzsvinecz Kornél, Lóth Ádám, Varga Kevin.

 

fuzfo

 

cats2

 

Képek: Szován Gábor

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb