Projekt-záró kiállítás megnyitó a Kulturális Korzóban…..

Írta: T. Molnár Gertrúd
Megjelent: 2014. március 28. Péntek, 10:34

DSCN1036

A Támop 3.2.3/A-11/1-2012-0055 sz. pályázatának projektzárásaként kiállítás nyílt a Kulturális Korzóban a tehetséges kézműves, népi tárgyalkotó-kerámia, fotó és film szakkörös diákok munkáiból.

A kiállítás megnyitón Bőszné Kiss Katalin a projekt vezetője ismertette a pályázat megvalósításának szakaszait, az elért eredményeket.

A szakkör vezetők, Babainé Mikó Beáta a kézműveseké, Sabján Veronika a kerámia szakköré, Szamody Zsolt Olaf a fotószakkörösöké, Bognár Endre pedig a filmszakkör vezetőjeként, értékelte a tehetséges diákok eddigi munkáját.

Az értékelés során Bogár Fanni neve helyett, tévesen Ammer Fanni neve hangzott el . Minden érintettől szíves elnézést kérnek a projekt munkatársai.

A sokszínű és több tevékenységi kört bemutató tehetséges diákok kiállítását április 22-ig tekinthetik meg az érdeklődők, a Kulturális Korzó nyitvatartási idejében.

Képek: Győri Szabolcs

{besps}2014/2014-03-28-10-27-59{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb