Skip to main content

Munka után édes a pihenés

Írta: Berzsenyi Dániel Gimnázium
Megjelent: 2014. június 30. Hétfő, 11:30

gimis head

2014. június 27-én, túl az érettségiken, a tanévzárón és a következő tanév elejét jelző beiratkozáson, a gimnázium tantestülete és adminisztratív dolgozói egy nagyon jó hangulatú délutánt töltöttek el a nemesvidi lőtéren, ahol Móhr István és kis csapata jóvoltából a kiváló vendéglátás mellett lehetőségünk volt megismerkedni a céllövészet rejtelmeivel is.

A lelkes vendéglátók vaddisznópörkölttel fogadtak minket, s míg a szakács elégedetten dőlhetett hátra, felesége, iskolánk egykori diákja dalaival szórakoztatott minket az egész délután során.

A tanév során felgyülemlett feszültség levezetésére jó lehetőséget nyújtott néhány kolléga számára a rögtönzött karaoke-délután.

A csapat harcosabb fele pedig a lőtéren próbálhatta ki magát. Pisztollyal és kispuskával lőhettünk a fiktív gonosztevőkre, akik persze rendületlenül állták mindannyiunk lövéseit. A bátrabbak a skeet lövészettel is megismerkedhettek, ahol az agyaggalabokra kétlövetű sörétessel ijesztettünk rá, kisebb-nagyobb sikerrel.

A Boronkai Hagyományőrző és Íjász Egyesület jóvoltából - akikkel egyébként a közösségi szolgálat révén hivatalos kapcsolata is van intézményünknek - az íjászatot is kipróbálhattuk.

Ritkán van ilyen kényeztetésben részünk ezért biztosan sokáig fogunk emlékezni erre a rendhagyó, és nagyon kellemes hangulatú délutánra, amit az alábbi képek igyekszenek alátámasztani.

{besps}2014/2014-06-30-11-22-12{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb