Skip to main content

Falunapi vígasság Gyótán

Írta: Kissné Molnár Ágnes
Megjelent: 2014. július 07. Hétfő, 06:40

1855

Szombaton került sor a falunapi vígasságra Gyótán.

A Fiatal Budapesti Művészek Társulata nagyszerű operett műsorával szórakoztatta a helybelieket és a vendégeket. Ezt követően az elmaradhatatlan tekeverseny volt, amikor a vándorkupáért versenyeznek. Az első vándorkupát 2011-ben Molnár József nyerte és idén sikerült vissza szereznie.

Ez idő alatt a gyerekeknek aszfalt rajzverseny volt, közben lufifújásban ügyeskedhettek, szappanbuborékot fújtak és ugrókötelezésben mérték össze erejüket. A gyerekek között a legügyesebb Golestra Tibor lett.

Fazekas József közben zenével szórakoztatta a hölgyeket. Katona Kornél jóvoltából a finom vacsora is elkészült. Utána még a fiatalok lemozogták a vacsorát egy vidám focizással.
Sötétedésig zenélt Fazekas József, majd átadta a helyét DJ Palacskónak, aki hajnalig diszkózott a fiataloknak.

Egy vidám és jól sikerült rendezvényről számolhatok be ismét. A következő alkalom Gyótán a városrészek közötti tekeverseny lesz. Amikor Bize, Boronka , Gomba, Gyóta és Horvátkút csapatai között fog eldőlni, hogy ki a legügyesebb tekéző.

A falunap sikeréhez hozzájárultak Kozári Emese, Kiss Eszter,Molnárné Szilvia, Tüttő Zoltán. Itt köszönöm meg munkájukat és a jövőben is számítok segítségükre.

{besps}2014a/2014-07-07-06-36-36{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb