Skip to main content

Falunapi vígasság Gyótán

Írta: Kissné Molnár Ágnes
Megjelent: 2019. augusztus 06. Kedd, 03:59

IMG 20190803 155617 lead

Augusztus első szombatján került sor a falunapi vígasságra Gyótán. Köszöntők után a hagyományos tekeverseny kezdődött, a vándor kupáért. Közben Kádárné Hegedűs Veronika gyermekdalokkal örvendeztette meg nem csak a gyerekeket. Bizony kellemes perceket szerzett a felnőtteknek is.

 

 

Ezután Niklai János énekelt slágereket a jelenlévőknek, majd Veronikával váltották egymást, aki operett dalokat énekelt. Mindkét fellépőnek nagy sikere volt, szinte már biztos, hogy jövőre is számítunk rájuk. A körforgalomnál aszfalt rajzverseny kezdődött, a sátorban alkalom nyílt vérnyomásmérésre, életmód tanácsokat is kaphattak az érdeklődők.

 

Megérkezett a fagylalt Lengyeltótiból, a vacsora a Helvécia Étteremből. Gazdára lelt a vándorkupa, idén Csömend csapata vihette haza, de átadták Matuzán Dávidnak, aki majd elhozza jövőre. A vacsora után DJ Juszti szolgáltatta a zenét, ahol a falu apraja-nagyja táncra perdült. Köszönjük Jusztinak az egész rendezvény alatt végzett hangosítást is.

 

Köszönöm mindenki segítségét, aki hozzájárult az idei rendezvényünkhöz. Nemes Endrének, aki a vizet biztosította, de a Helvécia Csapata, Fekete Andrisék pedig a csapolt sört. Siszler Emese a díszitésről és a teke verseny felügyeletéről gondoskodott.

 

Ismét egy szép délutánt töltöttünk Gyótán.

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb