Skip to main content

Apák napja a Fürdőben …

Írta: MMSZK
Megjelent: 2024. június 16. Vasárnap, 06:17

0616 1024x682

Apák napja, de nem csak az apukáknak. Családi játékos délután lesz június 16-án vasárnap a marcali fürdőben. 14:00-18:00 óra között izgalmas játékok, Halász Judit koncert és természetesen medencés hangulat várja az érdeklődőket.

 

 

Mókás élményt kínál a Dunk-Trank, azaz a vizes hordó. Kipróbálásakor el kell találni a célpontot és aki az emelvényen ül, megtapasztalja, milyen egy vízzel teli hordóba zuhanni.

A szörf-szimulátor a tengerpartok hangulatát idézi. A látványos és szórakoztató játékban a versenyzők szörfdeszkán igyekeznek minél tovább talpon maradni, mely során az egyensúlyérzékre van leginkább szükség.

Az óriás felfújható aréna labirintusrendszere gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas kaland. Mindenki kedvére kidobózhat, bújócskázhat, fogócskázhat, Nerf-özhet.

16:00 órakor Halász Judit érkezik a színpadra. A „Csiribiri” előadás filmkoncertes zenei anyagból ad válogatást, csokorba fogva Halász Judit pályafutásának legnépszerűbb dalait.

Az Apák napi programokon fürdőbelépővel lehet részt venni. Azok az apukák, akik 18 év alatti gyermekükkel érkeznek, kedvezményes belépőt válthatnak.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb