Skip to main content

Jelentkezzen iskolaőrnek!

Írta: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Megjelent: 2024. május 02. Csütörtök, 17:12

iskolaor lead

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársakat keres iskolaőri állás betöltésére Görgeteg, Kutas, Iharosberény, Nagybajom, Szentbalázs és Marcali településekre.

 

 

Az iskolaőr feladatának ellátása során közreműködik a nevelési-oktatási intézmények rendjének fenntartásában, intézkedésre és kényszerítő eszközök használatára jogosult.

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel az állandó bejelentett belföldi lakóhely, legalább középfokú végzettség, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság és az erkölcsi bizonyítvány megléte.

A felvételt nyert pályázók 3 hetes iskolaőri képzésen vesznek részt. A felvett jelentkezők a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével kerülnek felvételre.

A jelentkezési határidő - a meghirdetett állások betöltéséig - folyamatos.

A pályázatot postai úton a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat részére: 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 14/C. címre, vagy elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell benyújtani.

A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási szolgálatán a 06/82 502-700 /27-31-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

iskolaor

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb